Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99!

Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2013 15:44
Σοκ στον Άρη, καθώς το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 κάτι που σημαίνει πως ο σύλλογος αποκτά τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας.

Δύσκολες ώρες για τον Άρη, καθώς το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που δεν περίμεναν στη διοίκηση του συλλόγου, καθώς υπήρχε η πεποίθηση πως είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να ενταχθεί η εταιρία στη συγκεκριμένη νομική διάταξη που θα περιόριζε τα χρέη και θα επέτρεπε την αποπληρωμή όσων απέμεναν σε βάθος χρόνου.

Πλέον στον σύλλογο περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης και αναμένεται να προχωρήσουν σε κατάθεση αίτησης αναστολής με στόχο τη διατήρηση της προσωρινής διάταξης.

Εφόσον δε βρεθεί λύση, τότε ο Άρης κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω των οφειλών, ενώ η ΠΑΕ οδεύει προς διάλυση και υποβιβασμό στη Γ' Εθνική!

«Στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται πανικός. Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από τους νομικούς για να δούμε περί τίνος πρόκειται. Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ.», δήλωσε στο pressaris.gr ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.