Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη και δεύτερη θέση για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη και δεύτερη θέση για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2013 22:57
Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 3-0 της Γουέστ Χαμ μέσα στο «Άπτον Παρκ», με αποτέλεσμα να «»συγκατοικήσει ξανά με τη Λίβερπουλ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.

Η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται πως έκανε καλό στην Τσέλσι η οποία μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας με 3-0 την Γούεστ Χαμ στην Λονδρέζικη μονομαχία.

Οι «μπλε» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Οσκάρ στο 21’ έπειτα από λάθος του Ντεμέλ, με τον Λάμπαρντ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Στο 34’ ο Οσκάρ με σουτ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 52’ ο Κέιχιλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «σφραγίσει» νωρίς τη νίκη για την ομάδα του, καθώς ο Νομπλ έβγαλε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Άγγλου αμυντικού.

Στη συνέχεια ο Μαϊγκά σπατάλησε δύο καλές στιγμές για να βάλει τη Γουέστ Χαμ ξανά στο παιχνίδι, και εν τέλει ο Λάμπαρντ με δεύτερο προσωπικό γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 82’, σκορ που επιτρέπει στην Τσέλσι να ανεβεί ξανά στη 2η θέση, ισοβαθμώντας με τη Λίβερπουλ στους 24 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.