Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Στον τελικό του 2ου ομίλου η ΑΕΛ

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Στον τελικό του 2ου ομίλου η ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2013 17:25
Με γκολ του Γκούρτσα στο 53’η Λάρισα κέρδισε με 1-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας στην έδρα του και προκρίθηκε στον τελικό του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Στράντζαλη στον πάγκο , η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα της στο πρωτάθλημα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι «βυσσινί» δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να χάνουν μάλιστα σημαντική ευκαιρία στο 43’για να ανοίξουν το σκορ.

Ωστόσο στην επανάληψη, ο Γκούρτσας με σουτ στο 53’ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για τη Λάρισα, η οποία παρότι δύο λεπτά μετά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρανίκα, άντεξε μέχρι το φινάλε και έφυγε με τη νίκη.

Έτσι, η Λάρισα προκρίθηκε στον τελικό του 2ου ομίλου όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Κοζάνη-Καμπανιακός (17/11, 14:30).

Οι συνθέσεις:


Εθνικός Φιλιππιάδας: Μπαντής, Θεοδώρου, Μούτας (67΄Σιαπανίδης), Σιαπέρας, Παπαβασιλείου, Δάρδας, Τσακανίκας (67΄Μούτος), Γεωργίου, Κολιάκης, Γιάτσε (80΄Κοντογιώργος), Παναγιωτόπουλος.

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (77΄Πία), Σαββίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (58΄Αραμπατζής), Μπλέντι (90΄+2΄Πάνος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.