Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με το… δεξί ο Τσιώλης στον πάγκο του ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ: Με το… δεξί ο Τσιώλης στον πάγκο του ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2013 20:38
Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να παίρνουν τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες.

Με δύο κεφαλιές των Ντε Βινσέντι (63') και Τσουκαλά (73'), ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την 5η νίκη του σε έξι εντός έδρας παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας με 2-1 του ΟΦΗ.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Σα Πίντο ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, και στην επανάληψη ο Ντε Βινσέντι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0 στο 63’.

Δέκα λεπτά μετά ο Τσουκαλάς διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, με τον ΟΦΗ να μειώνει απλώς στο 83’ με τον Μακουκούλα για το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87’ Μπέριος), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (81’ Στρούνα), Τζημόπουλος, Ντάσιος (46’ Τσάβες), Ντε Βινσέντι

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (81’ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69’ Νιμανί), Φραγκουλάκης (57’ Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.