Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να μείνει στην Ατλέτικο ο Φαλκάο

Θέλει να μείνει στην Ατλέτικο ο Φαλκάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2013 18:33
Την πρόθεση του να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε ο Ρανταμέλ Φαλκάο ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα της αγοράς.

Ο Κολομβιανός φορ θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς αυτή την στιγμή στον κόσμο, με τον ίδιο να μετράει 20 γκολ σε 21 παιχνίδια φέτος στη Πριμέρα Ντιβιζιόν με την φανέλα των «ροχιμπλάνκος».

Μάλιστα ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι είναι πρόθυμες να προσφέρουν μεγάλου ύψους ποσά ώστε να τον κάνουν να αποχωρήσει από την Ατλέτικο για λογαριασμό τους, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του στην «El Mundo Deportivo» έκανε γνωστό ότι θέλει να παραμείνει στον σύλλογο.

«Έχω συμβόλαιο με την Ατλέτικο για 3 ακόμα χρόνια και πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Έχω έρθει σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ισπανία και αγωνίζομαι σε ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό και μεγαλύτερο από όσα έχω παίξει στο παρελθόν».

Ο ίδιος στη συνέχεια ανέφερε τους στόχους των «ροχιμπλάνκος» την φετινή σεζόν:

«Ως ομάδα έχουμε στόχο να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο που παίζουμε τελευταία τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν σκεφτόμαστε ούτε την Ρεάλ, ούτε την Μπαρτσελόνα. Επικεντρωνόμαστε στο τι μπορούμε εμείς να κάνουμε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.