Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκες για Ίντερ, Βερόνα, ήττα-σοκ για Λάτσιο στο «Ολίμπικο»

Σέριε Α: Νίκες για Ίντερ, Βερόνα, ήττα-σοκ για Λάτσιο στο «Ολίμπικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2013 18:37
Επέστρεψε στις νίκες η Ίντερ η οποία έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Ουντινέζε (3-0) και «σκαρφάλωσε» ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Βερόνα, που κέρδισε με 2-1 την Κάλιαρι. Ήττα-σοκ για τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο», με τη Τζένοα να παίρνει τη νίκη 2-0, έχοντας εκ των κορυφαίων τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Μετά την ισοπαλία στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα (1-1), η Ίντερ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-0 της Ουντινέζε στο «Φρίουλι».

Οι «νερατζούρι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος χάρη στα τέρματα των Παλάσιο (25’) και Ρανόκια (29’), ενώ ο Άλβαρεζ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0 το οποίο επανέφερε την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Εκεί συγκατοικεί με τη Βερόνα η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Κάλιαρι, χάρη στα τέρματα των Τόνι (8’) και Γιάνκοβιτς (57’).

Ήττα-σοκ για Λάτσιο


Σέριε Α: Νίκες για Ίντερ, Βερόνα, ήττα-σοκ για Λάτσιο στο «Ολίμπικο»
Σπουδαία νίκη με 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Λάτσιο πήρε η Τζένοα, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να μπαίνει στο δεύτερο μέρος, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το «τρίποντο».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής έδωσε την ασίστ στο γκολ του Κούτσκα στο 60’ για το 1-0 της Τζένοα, ενώ ο ίδιος είχε προσπάθειες για να χριστεί και σκόρερ. Εν τέλει το 2-0 πέτυχε ο Τζιλαρντίνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 72’.

Στα άλλα παιχνίδια η Σασουόλο πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 4-3 στην έδρα της Σαμπντόρια, ενώ η Λιβόρνο επικράτησε με 1-0 της Αταλάντα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.