Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ για το ντέρμπι

Οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ για το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2013 20:37
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός τους ανέτοιμους Μπονγκ, Ντομίνγκιεζ και Μασάντο όπως και τους Ιμπαγάσα και Μιγκέλ Τόρες.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι των «αιωνίων», με τον Μίτσελ να ανακοινώνει τους 18 «εκλεκτούς» που θα βρεθούν αύριο στη Λεωφόρο.

Σε αυτούς δεν βρίσκονται -όπως αναμενόταν- οι Μασάντο και Ντομίνγκιες που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπονγκ ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός έκρινε πως είναι ανέτοιμος.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος «κόπηκε» από τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» ενώ θεραπεία έκαναν οι Ιμπαγάσα και Ολαϊτάν. Τέλος, εκτός για λόγους τακτικής έμεινε ο Σέποβιτς.

Στα της προπόνησης, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την επιθετική και αμυντική λειτουργία. Η σωστή κυκλοφορία της μπάλας, το σωστό passing game και η ελαχιστοποίηση των λαθών, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, ήταν οι κύριοι άξονες των ασκήσεων.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:


Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.