Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποθέωσαν τους παίκτες πριν το ντέρμπι οι φίλοι του Παναθηναϊκού

Αποθέωσαν τους παίκτες πριν το ντέρμπι οι φίλοι του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2013 19:59
Περίπου 3000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στη Λεωφόρο για την τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Στηρίξτε μας με τη φωνή σας» το μήνυμα του Αναστασίου στον κόσμο.

Ατμόσφαιρα… ντέρμπι δημιούργησαν περίπου 3000 φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι κάθισαν στις θύρες 6 και 7 του γηπέδου και αποθέωσαν με φωνές και συνθήματα τους ποδοσφαιριστές ενόψει του αυριανού ντέρμπι.

Το παρών έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου κράτησε κλειστά τα «χαρτιά» του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα κατεβάσει κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στον κόσμο, να στηρίξει την ομάδα μόνο με φωνές και συνθήματα:

«Ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας δίνετε από την πρώτη ημέρα. Δίνετε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και πιο πολύ στα παιδιά. Σας θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Πρέπει να διατηρήσουμε το γήπεδο μας χωρίς προβλήματα.

Για ένα να είστε σίγουροι πως αυτοί που θα μπούνε στο γήπεδο θα κάνουν ό,τι πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στηρίξτε την ομάδα με φωνές και συνθήματα
», τόνισε ο Αναστασίου ο οποίος αποθεώθηκε.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αναστασίου ανακοίνωσε και την αποστολή του ντέρμπι που αποτελείται από τους:

Καπίνο, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Νάνο, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Ρισβάνη, Μέντες, Λαγό, Ζέκα, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνα, Κλωναρίδη, Καρέλη, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.