Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα νίκη για Ατλέτικο, γλίτωσε η Μπιλμπάο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα νίκη για Ατλέτικο, γλίτωσε η Μπιλμπάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2013 02:18
Με δύο εύστοχα πέναλτι από τους Ντιέγκο Κόστα και Βίγια, η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 2-1 τη Γρανάδα εκτός έδρας και παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν έπιασαν υψηλή απόδοση, ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» στην έδρα της Γρανάδα και να σημειώσουν τη δέκατη νίκη τους σε έντεκα αγώνες.

Σκόρερ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε οι Ντιέγκο Κόστα (38’) και Βίγια (78’) με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι. Μείωσαν στο 90’ με τον Ιγκάλο οι γηπεδούχοι, ενώ να σημειωθεί πως ο Ορέστης Καρνέζης έμεινε ξανά στον πάγκο.

Γλίτωσε την ήττα η Μπιλμπάο, σπουδαίο «διπλό» για Χετάφε


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα νίκη για Ατλέτικο, γλίτωσε η Μπιλμπάο
Ισόπαλες 2-2 ήρθαν στο «Σαν Μαμές» Αθλέτικ Μπιλμπάο και Έλτσε, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ισοφάρισε, παίρνοντας εν τέλει το βαθμό.

Οι νεοφώτιστοι άνοιξαν το σκορ με τον Λομπάν στο 9’, ενώ ο Άαρον «πάγωσε» για δεύτερη φορά τους Βάσκους στο 48’.

Όμως, η Μπιλμπάο δεν τα παράτησε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τα τέρματα των Σουσαέτα (55’) και Αντούριθ (69’) , παίρνοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας που την έφερε στην 4η θέση μαζί με τη Βιγαρεάλ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στο «Μαδριγάλ» από τη Χετάφε.

Οι Μαδριλένοι του Λουίς Γκαρθία Πλάθα πήραν προβάδισμα στο 5’ με τον προσεχή αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας, Μαρίκα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σαράμπια «σφράγισε» τη νίκη για τη Χετάφε η οποία μείωσε στον έναν τη διαφορά της από Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ.

Πίσω της ακολουθεί στην 7η θέση η Λεβάντε η οποία έμεινε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Μπέτις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.