Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν προλαβαίνουν το ντέρμπι Τσόρι και Μπονγκ, δεν παίζει με Φωκικό ο Τόρες

Δεν προλαβαίνουν το ντέρμπι Τσόρι και Μπονγκ, δεν παίζει με Φωκικό ο Τόρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2013 16:03
Χωρίς τους Τσόρι Ντομίνγκιες και Γκαετάν Μπονγκ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ξεκουράζει παίκτες ενόψει Φωκικού ο Μίτσελ, «κόπηκε» από την αποστολή ο Μιγκέλ Τόρες.

Απών από τον επαναληπτικό της Τετάρτης με τον Φωκικό για το Κύπελλο έμειναν οι Τσόρι Ντομίνγκιες και Γκαετάν Μπονγκ, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν θεραπεία και δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ ούτε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Από την άλλη, νοκ άουτ είναι και ο Αριέλ Ιμπαγάσα λόγω θλάσης, ενώ ο Πάουλο Μασάντο θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον εντός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα, πράγμα που σημαίνει πως εκτός απρόοπτου θα μείνει εκτός για το ντέρμπι.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Φωκικό, ο Ισπανός τεχνικός, όπως αναμενόταν, θα ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους Ρομπέρτο, Κάρολ, Μανιάτη, Σαβιόλα, Μήτρογλου, Χολέμπας και Σιόβα.

Από την άλλη, εκτός έμεινε και ο Μιγκέλ Τόρες ο οποίος παρότι προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μίτσελ και δεν θα κάνει το ντεμπούτο του την Τετάρτη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:


Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Μανωλάς, Σέποβιτς, Μετζανί, Σάλιακας, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Βούρος, Παπασάββας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.