Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ντοπέ» Μανούσος και Λισγάρας

«Ντοπέ» Μανούσος και Λισγάρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2013 22:51
Θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκαν οι Γιώργος Μανούσος της Καλλονής και Χρήστος Λισγάρας του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα μετά από ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Ημέρα ντόπινγκ για την Σούπερ Λιγκ, καθώς το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε την Καλλονή πως ο Γιώργος Μανούσος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, ενώ λίγη ώρα αργότερα το ίδιο συνέβη και με τον Χρήστο Λισγάρα του Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα το αξιοσημείωτο είναι πως οι δύο παίκτες διαπιστώθηκε πως ήταν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες μετά από ματς ανάμεσα στις ομάδες τους!

Όπως είναι λογικό, οι δύο παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα προσεχή παιχνίδια με Ξάνθη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Μάλιστα, η Καλλονή έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ζήτησε επανεξέταση, αναφέροντας πως η συγκεκριμένη ουσία που βρέθηκε στον Γιώργο Μανούσο περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίκτη για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι.

Από την άλλη, αναμένεται η αντίδραση του Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονής:


«Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά από το ΕΣΚΑΝ ότι βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία το δείγμα που έδωσε αμέσως μετά το παιγνίδι Αστέρα Τρίπολης- Καλλονής της 5ης αγωνιστικής και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή).

Η ΠΑΕ Καλλονή θα ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος και θα αναμένει τα αποτελέσματά της».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.