Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προς χειρουργείο ο Μπαϊράμι

Προς χειρουργείο ο Μπαϊράμι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2013 17:28
Άσχημα νέα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Εμίρ Μπαϊράμι συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και όλα δείχνουν πως θα κάνει επέμβαση κήλης που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 εβδομάδες.

Ο Σουηδός εξτρέμ των «πρασίνων» ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα με ενοχλήσεις στη μέση και όλα δείχνουν πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στη κήλη.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης συναντήθηκε με την ιατρική ομάδα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως θέλει να μιλήσει με τον γιατρό της Εθνικής Σουηδίας, που τον παρακολουθεί επί σειρά ετών προτού πάρει την τελική απόφαση.

Εφόσον τελικά ο 25χρονος πάρει την απόφαση να χειρουργηθεί, τότε αυτόματα θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες με αποτέλεσμα να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις από τη νέα χρονιά.

Στο εξωτερικό ο Νταμπίζας


Προς χειρουργείο ο Μπαϊράμι
Στο εξωτερικό βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας ο οποίος εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο εξωτερικό ώστε να παρακολουθήσει παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα.

Να σημειωθεί, πως στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι το ταξίδι δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί οπωσδήποτε τον Ιανουάριο, καθώς πρόκειται και για περιπτώσεις που ενδέχεται να τους απασχολήσουν το καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.