Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε  ο Λεμονής

Παραιτήθηκε ο Λεμονής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2013 15:41
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού αποτελεί ο Τάκης Λεμονής ο οποίος υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του, αίτημα που έγινε δεκτό από τη διοίκηση των Βοιωτών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λεβαδειακός, ο Τάκης Λεμονής συναντήθηκε σήμερα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιάννη Κομπότη και υπέβαλε την παραίτηση του λόγω προσωπικού προβλήματος.

Μάλιστα τονίζεται ότι ο Γιάννης Κομπότης δεν επιθυμούσε τέτοια εξέλιξη, ωστόσο έκανε σεβαστή την επιθυμία του 53χρονου τεχνικού ο οποίος αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα το πρωί, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδος κ. Κομπότης, συναντήθηκε με τον προπονητή κ. Λεμονή. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λεμονής, εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία του με την ομάδα. Ο κ. Κομπότης αν και ήταν αντίθετος σε μια τέτοια λύση, δεν μπορούσε να μην κάνει δεκτή την επιθυμία του κ. Λεμονή λόγω της άριστης προσωπικής σχέσης που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται στον κ. Λεμονή κάθε προσωπική επιτυχία. Ο κ. Λεμονής ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος της ομάδος».

Το γραπτό μήνυμα του Λεμονή:


«Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη καθώς και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε, αλλά κάποιο προσωπικό πρόβλημα δεν μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω στην ομάδα.

Εύχομαι η ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος να είναι στη θέση που όλοι θέλουμε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.