Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βρίστηκαν στην προπόνηση Φάμπρι-παίκτες

Βρίστηκαν στην προπόνηση Φάμπρι-παίκτες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2013 15:49
Απίστευτα και όμως αληθινά πράγματα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Φάμπρι να βρίζει τους Εσπράθα και Πίντο, ωστόσο στη συνέχεια γονάτισε μπροστά στην ομάδα ζητώντας συγνώμη, ακούγοντας ωστόσο στη συνέχεια από πίσω: «Σήκω πάνω ρε μαλ..α»!

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Φάμπρι καθώς οι πληροφορίες για δυσαρέσκεια των παικτών ήταν ήδη γνωστά, ωστόσο σήμερα έγινε το … «μπαμ», με την κατάσταση να ξεφεύγει από τα όρια.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός έκανε παρατηρήσεις με αυξημένο τόνο στον Πίντο κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού, με τον Εσπράθα να του λέει: «Μην του μιλάς έτσι. Εγώ έκανα το λάθος».

Αυτό έκανε έξαλλο τον Φάμπρι ο οποίος άρχιζε με βρίζει τους δύο ποδοσφαιριστές, με τον Νίκι Κάιπερ από την άλλη να σχολιάζει λίγο πιο πέρα: «αυτός εδώ δεν είναι επαγγελματίας».

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Ισπανός μάζεψε όλους τους ποδοσφαιριστές και γονατιστός μπροστά τους, είπε: «Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας»!

Ωστόσο κάποιος από πίσω φώναξε: «Σήκω πάνω ρε μαλ..α», με τον Σο να του επιτίθεται στη συνέχεια: ««Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα τα πάμε καλά. Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο.

Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά».

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει ενημερωθεί για όσα συνέβησαν και πλέον το μέλλον του Ισπανού κρέμεται σε τεντωμένο σχοινί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.