Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Δεν έφτανε ο Μετζανί στην Αλγερία, προβάδισμα για Ακτή

Προκριματικά Μουντιάλ: Δεν έφτανε ο Μετζανί στην Αλγερία, προβάδισμα για Ακτή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2013 01:10
Μπορεί ο Καρλ Μετζανί να βρήκε δίχτυα, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την Αλγερία η οποία γνώρισε την ήττα με 3-2 στην έδρα της Μπουργκίνα Φάσο στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Προβάδισμα για Ακτή Ελεφαντοστού η οποία κέρδισε με 3-1 τη Σενεγάλη.

Με γκολ του Μπανσέ στο 86’, η Μπουρκίνα Φάσο επικράτησε με 3-2 της Αλγερίας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Η φιναλίστ του φετινού Κόπα Άφρικα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τέρματα των Πιτροιπά (45’) και Κονέ (65’), ωστόσο η Αλγερία κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά σε 1-1 με τον Φεγκουλί της Βαλένθια στο 50’, και στο 69’ σε 2-2 με κεφαλιά του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Ωστόσο ο Μπανσέ της Φορτούνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 86’ έδωσε τη νίκη στη Μπουρκίνα Φάσο η οποία πήρε προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Αλγερία.

Προβάδισμα για Ακτή Ελεφαντοστού


Προκριματικά Μουντιάλ: Δεν έφτανε ο Μετζανί στην Αλγερία, προβάδισμα για Ακτή
Μεγάλο βήμα για την πρόκριση της στα τελικά του Μουντιάλ έκανε η Ακτή Ελεφαντοστού η οποία κέρδισε με 3-1 τη Σενεγάλη στην έδρα της, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν ωστόσο ζωντανές τις ελπίδες του ενόψει του επαναληπτικού χάρη στο τέρμα του Παπίς Σισέ στο 90+5’!

Οι «ελέφαντες» άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντρογκμπά στο 5’ ενώ ο Σανέ με αυτογκόλ στο 14’ έπειτα από σουτ του Ζερβίνιο, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο 49’ ο Καλού έκανε το 3-0, ενώ η Ακτή είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ με σημαντικότερη τη χαμένη φάση του Ζερβίνιο ο οποίος δε βρήκε δίχτυα από κενή εστία!

Εν τέλει, η Σενεγάλη διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της καθώς ο Παπίς Σισέ στο 90+5’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πρόγραμμα πρώτων αγώνων πλέι οφ


Σάββατο

Μπουρκίνα Φάσο - Αλγερία 3-2

Ακτή Ελεφαντοστού - Σενεγάλη 3-1

Κυριακή

Αιθιοπία - Νιγηρία (16.00)

Τυνησία - Καμερούν (20.00)

Τρίτη

Γκάνα - Αίγυπτος (19.00)

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.