Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολα η Τσέλσι, συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολα η Τσέλσι, συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2013 17:40
Την πρώτη της νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Τσέλσι, η οποία δυσκολεύτηκε κόντρα στην Νόριτς ωστόσο οι Αζάρ και Γουίλιαν που μπήκαν ως αλλαγή έδωσαν την λύση και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη με 3-1 στο «Κάροου Ρόουντ».

Ο Όσκαρ μόλις στο 4ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι . η οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να «χτίσει» στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο βραζιλιάνος άσος και το πλήρωσε όταν στο 68’ ο Πίλκινγκτον νίκησε στην προσωπική μονομαχία τον Νταβίντ Λουίζ και ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά.

Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν κινδύνους και μάλιστα η Νόριτς είχε ευκαιρίες να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, κυρίως μέσω αντεπιθέσεων.

Κάπου εκεί ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τους Αζάρ και Γουίλιαν και αυτοί τον δικαίωσαν για την επιλογή του, με τον πρώτο να κάνει το 2-1 στο 85’ ύστερα από αντεπίθεση, ενώ ένα λεπτό μετά ο βραζιλιάνος με τρομερό σουτ «σφράγισε» τη νίκη της Τσέλσι, πετυχαίνοντας παράλληλα το παρθενικό του γκολ με τη μπλε φανέλα.

Έτσι η Τσέλσι με τη νίκη της πέρασε στην 3η θέση με 14 βαθμούς, όσους έχει και η Σαουθάμπτον η οποία κέρδισε με 2-0 την Σουόνσι στο «Σεντ Μέρις» και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Σκόρερ για τους «Άγιους» οι Λαλάνα (19’) και Ροντρίγκιεζ (83’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.