Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τρίζει» η καρέκλα του Ζεζούς στη Μπενφίκα!

«Τρίζει» η καρέκλα του Ζεζούς στη Μπενφίκα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2013 15:32
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός της Μπενφίκα Ζόρζε Ζεσούς ο οποίος σύμφωνα με τα Πορτογαλικά Μέσα παίζει το… κεφάλι του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εστορίλ αυτή την Κυριακή!

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν πείθει με τις εμφανίσεις της στην Πορτογαλία, καθώς μετράει μόλις τρεις νίκες σε 6 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 5η θέση, 5 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Πόρτο.

Παράλληλα, η άσχημη εμφάνιση των «αετών» στην ήττα τους με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι (με το σκορ να είχε διαμορφωθεί από το 30’), έχει ως αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Πορτογαλικό Τύπο, ο 59χρονος τεχνικός έχει κάκιστες σχέσεις με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο των αποδυτηρίων!

Όλα αυτά, έχουν φέρει τον Ζεσούς να παίζει το… κεφάλι του στο εκτός έδρας της Κυριακής με την Εστορίλ, καθώς ένα νέο άσχημο αποτέλεσμα πιθανότατα θα σημάνει και την αποχώρηση του από τον πάγκο της Μπενφίκα.

Να σημειωθεί πως η πορτογαλική ομάδα είναι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «ερυθρόλευκους» να ταξιδεύουν σε περίπου τρεις εβδομάδες στη Λισαβόνα για το παιχνίδι με τους «αετούς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.