Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Σουάρες η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Σουάρες η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2013 20:00
Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος στην πρώτη του φετινή συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την τιμωρία του, σκόραρε δύο γκολ και οδήγησε την Λίβερπουλ στη νίκη με 3-1 κόντρα στην Σάντερλαντ. Δύο ασίστ από τον Στάριτζ ο οποίος άνοιξε το σκορ με το… χέρι.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0), η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Σάντερλαντ με 3-1 στο «Στάδιο του Φωτός» έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Σουάρες και Στάριτζ.

Αρχικά ο Άγγλος φορ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του, κάνοντας το 1-0 στο 28’ ωστόσο στο ριπλέι φάνηκε ότι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το χέρι ύστερα από κόρνερ του Τζέραρντ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος έδωσε την ασίστ στον Σουάρες ο οποίος έκανε το 2-0 στο 36’, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν, για το 2-0 των φιλοξενούμενων.

Η Σάντερλαντ πίεσε και μείωσε στο 52’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Τζιακερίνι, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το 2-2, και τελικά ύστερα από αντεπίθεση στο 89’ ο Στάριτζ γύρισε στον Σουάρες και αυτός από κοντά «σφράγισε» τη νίκη της Λίβερπουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο μπήκε στο παιχνίδι ο Χάρης Μαυρίας, ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση.

Με αυτή τη νίκη η Λίβερπουλ «έπιασε» στην 2η θέση την Τότεναμ με 13 βαθμούς, μόλις 2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ αντίθετα η Σάντερλαντ παρέμεινε τελευταία με 1 βαθμό.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Νόριτς πήρε σπουδαίο «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Στόουκ χάρη σε τέρμα του Χάουσον στο 34’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.