Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόβλημα με Γιαταμπαρέ, στην αποστολή ο Σαλίνο

Πρόβλημα με Γιαταμπαρέ, στην αποστολή ο Σαλίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2013 22:38
Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμάσει του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο Σαμπού Γιαταμπαρέ υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και θα χάσει το αυριανό ματς. Στην αποστολή ο Σαλίνο.

Άσχημα νέα για Γιαταμπαρέ, καθώς ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι γύρισε το πόδι του στην προπόνηση με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί πάγος. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και θα χάσει το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, ωστόσο για την ώρα το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η κατάστασή του που δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Αντίθετα, καλά νέα με Σαλίνο, ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το αυριαν΄οματς.

Από την άλλη, κανονικά γυμνάστηκε ο Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος πάντως θα προφυλαχτεί, ενώ ο Φουστέρ πήρε μέρος σε αρκετές από τις ασκήσεις και ανεβάζει ρυθμούς για να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση.
Τέλος, το δικό του ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.

Η αποστολή:


Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Βάις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.