Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε τον Άρη και πέρασε μόνη 2η η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε τον Άρη και πέρασε μόνη 2η η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2020 22:18
Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-1 του αποδεκατισμένου Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πέρασε μόνη στην 2η θέση με +2 από τον ΠΑΟΚ. Με 14 παίκτες κατέβηκαν στο παιχνίδι οι «κίτρινοι».

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε με 4-1 του Άρη στη Θεσσαλονίκη και ανέβηκε μόνη στην 2η θέση με +2 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε βαθμούς στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΌΦΗ.

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα αλλά αυτή ήταν φλύαρη, αφού στο πρώτο 20λεπτο δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Κουέστα. Τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο 24’ έπειτα από καραμπόλα στην περιοχή του Άρη, με τον Ολιβέιρα να επωφελείται από την αδυναμία των γηπεδούχων να απομακρύνουν και να κάνει το 0-1.

Από καραμπόλα ισοφάρισε και ο Άρης, καθώς στο 29’ το σουτ του Μπρούνο Γκάμα βρήκε στον Τσιγκρίνσκι, αιφνιδίασε τον Μπάρκα και το 1-1 ήταν γεγονός. Μια φάση, ένα γκολ για τους «κίτρινους» που λόγω των πολλών προβλημάτων (είχε 3 παίκτες στον πάγκο) περιορίζονταν σε παθητικό ρόλο και είχε στόχο να μην καταναλώνει μεγάλη ενέργεια.

Το 1-1 έμεινε ως το ημίχρονο και αυτό οφείλονταν στον Κούεστα, ο οποίος στο 42’ απέκρουσε την κεφαλιά του Μάνταλου από τη μικρή περιοχή, ενώ δευτερόλεπτα μετά είπε «όχι» στις προσπάθειες των Σβάρνα και Κρίστισιτς. Λίγο πριν το ημίχρονο η ΑΕΚ είχε νέα καλή στιγμή με τον Ολιβέιρα ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Μπαγκαλιάνη.

Αποφασισμένη να «καθαρίσει» το παιχνίδι μπήκε στο δεύτερο μέρος η «Ένωση». Στο 49’ ο Κουέστα απομάκρυνε το σουτ του Ολιβέιρα αλλά τρία λεπτά μετά ο Πορτογάλος κοντρόλαρε εξαιρετικά τη μπάλα μετά από πάσα του Μάνταλου και νίκησε τον γκολκίπερ του Άρη για το 1-2. Στο 60’ ο Βέρντε σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3, αλλά δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Ροζ και βρήκαν δίχτυα με τον Σιμόες.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84’ ο Σιμάνσκι, ο οποίος βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος της περιοχής έπειτα από σουτ του Παουλίνσιο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν το φινάλε η ΑΕΚ έφτασε κοντά και σε πέμπτο γκολ, με τον Λόπες να σουτάρει από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.