Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Θα κερδίσουμε με επιθετικό ποδόσφαιρο»

Μίτσελ: «Θα κερδίσουμε με επιθετικό ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2013 19:45
Μόνο τη νίκη σκέφτεται ο Μίτσελ για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν για το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ισπανό τεχνικό να αποκαλύπτει πως η ομάδα του θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως σέβεται την Παρί αλλά δεν τη φοβάται και πιστεύει πως οι παίκτες του θα πάρουν τη νίκη παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, καθώς όπως τόνισε, δεν αναμένεται να αλλάξει τακτική σε σχέση με τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσουμε ο Σίλβα να κυνηγά τον Μήτρογλου και όχι το αντίθετο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:


Για την Παρί που έχει λίγα νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρσι, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό:

«Έχει αλλάξει έναν παίκτη, αλλά έχει αλλάξει και προπονητή κι αυτό είναι σημαντικό. Σίγουρα ο Μπλαν θα είναι το ίδιο καλός όπως και ο Αντσελότι, όμως θα πρέπει να προσαρμοστεί με τους παίκτες. Σ' αυτό είμαστε ισοπαλία. Το να αλλάζεις πολλούς παίκτες μέσα σε μια χρονιά είναι σημαντική εξέλιξη, όμως εξίσου σημαντική είναι και μια αλλαγή προπονητή».

Ποια είναι η εικόνα της πλούσιας Παρί στην Ελλάδα της κρίσης:

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία εικόνα όταν την βλέπουμε σε High Definition. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι μια γνωστή και καλή ομάδα. Είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες του κόσμου, γεμάτη αστέρια και το ποδόσφαιρο της είναι αναγνωρισμένο διεθνώς. Έχουμε άποψη για την ομάδα, όμως αυτό δεν φτάνει. Στο ποδόσφαιρο αυτοί που διατάζουν είναι οι ποδοσφαιριστές».Για το αν θα αλλάξει τακτική σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος:

«Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Η ομάδα μας είναι σχεδιασμένη να παίζει μ' αυτό το τύπο παιχνιδιού και δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε, θα είμαστε πολύ επιθετικοί και δεν θα αλλάξουμε σε σχέση με την Ελλάδα. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μας έχει δώσει θετικά αποτελέσματα κι αυτό ελπίζουμε να συμβεί και αύριο. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν ο Σίλβα να κυνηγά τον Μήτρογλου και όχι το αντίθετο».

Για το αν θα προλάβει την αναμέτρηση ο Μπονγκ:

«Σε λίγη ώρα έχουμε προπόνηση και θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Το πόδι του είναι πρησμένο, όμως έχουμε ακόμα 24 ώρες και θα δούμε τι θα συμβεί».

Τις συμβουλές που θα έδινε στους ποδοσφαιριστές του:

«Δεν μου αρέσουν οι συμβουλές γιατί οι παίκτες μου έχουν εμπειρία να διαχειριστούν το ματς. Είναι μια μεγάλη εμπειρία, θα έχουμε 35.000 κόσμο και αυτό σημαίνει πως θα είναι ένα ματς δόξας. Αυτό το κίνητρο, η θέληση και η ανυπομονησία είναι πλεονέκτημα για εμάς που ελπίζουμε να ισορροπήσει τα πράγματα και να φέρει έναν θρίαμβο για εμάς.

Είναι μικρή η εμπειρία μου ως προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως βλέπω την ομάδα ανυπόμονη και έτοιμη και πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Με όλο το σεβασμό στην Παρί, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου πως θα κερδίσουμε».

Για το αν ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη ή τον βολεύει και η ισοπαλία:

«Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος δεν ξεκινάμε ποτέ με σκοπό την ισοπαλία. Αυτό σημαίνει πως όσο κι αν θαυμάζουμε και σεβόμαστε την Παρί Σεν Ζερμέν, ο στόχος μας είναι η νίκη. Το ποδόσφαιρο μου έχει μάθει πως όποιος πάει για την ισοπαλία, είναι σαν να προσκαλεί την ήττα. Οπότε πάμε για να νικήσουμε».

Για τον τρόπο αντιμετώπισης του Ιμπραΐμοβιτς:

«Δεν ξέρω αν έχω αρκετά πλάνα για να αντιμετωπίσουμε τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Καβάνι και όλους αυτούς τους καλούς παίκτες. Έχω πλάνα αλλά δεν ξέρω τι θα βγει αύριο. Για σκεφτείτε να είχα πλάνο αντιμετώπισης του Ιμπραΐμοβιτς και όλα τα γκολ να τα πετύχει ο Καβάνι».

Που θα κριθεί το ματς και που ποντάρει στην ομάδα του:

«Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε θέληση και φιλοδοξία για το αυριανό ματς, το περιμένουμε πως και πως και δεν ξέρω αν είναι αρκετό, αλλά είναι σημαντικό το κίνητρό μας.

Έχουμε επίσης μεγάλη πρόκληση για να δούμε αν η ομάδα μας μπορεί να κρατήσει τον ρυθμό που έχει στο πρωτάθλημα και κόντρα στην Παρί. Αν ήμουν μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα ήμουν ήσυχος...»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.