Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει τον Αντεμπαγιόρ στην ΚΠΡ ο Ρέντναπ

Θέλει τον Αντεμπαγιόρ στην ΚΠΡ ο Ρέντναπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2013 18:03
Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μανουέλ Αντεμπαγιόρ με τη μορφή δανεισμού από την Τότεναμ θέλει να κάνει η ΚΠΡ, με τον Χάρι Ρέντναπ ωστόσο να παραδέχεται πως δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν υπολογίζει στον Τογκολέζο επιθετικό, δηλώνοντας χθες πως θα προπονείται μέχρι νεωτέρας με την δεύτερη ομάδα της Τότεναμ.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Χάρι Ρέντναπ ο οποίος προσπαθεί να φέρει τον παίκτη στην ΚΠΡ ως δανεικό, ωστόσο ο ίδιος παραδέχθηκε πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι:

«Θα ήταν μια σπουδαία προσθήκη αλλά όλα εξαρτώνται από την Τότεναμ. Είναι πολύ καλός παίκτης όμως η ομάδα του έχει πολλούς παίκτες πρώτης κλάσης. Δεν μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο μπορεί να έρθει σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι είναι δύσκολο».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΚΠΡ έχει ήδη αποκτήσει ως δανεικούς από την Τότεναμ τους Τομ Κάρολ και Ασού-Εκοτό, ενώ η προσθήκη του 29χρονου φορ θα ανέβαζε αυτόματα το επίπεδο της ομάδας, η οποία παλεύει ώστε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.