Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπακασέτας: «Είχαμε μάθει να παίζουμε μόνο άμυνα, ο Φαν'τ Σχιπ έδιωξε το φόβο»

Μπακασέτας: «Είχαμε μάθει να παίζουμε μόνο άμυνα, ο Φαν'τ Σχιπ έδιωξε το φόβο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2019 01:39
Ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε ότι η Εθνική είχε μάθει να παίζει μόνο αμυντικά και υπογράμμισε ότι ο Φαν’τ Σιπ έδιωξε αυτό τον φόβο που υπήρχε για ένα πιο επιθετικό στυλ παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας άσος στην κάμερα του OPEN μετά τη νίκη απέναντι στην Βοσνία, όπου η «γαλανόλευκη» είχε 25 τελικές:

«Είχαμε ένταση πριν το παιχνίδι, θέλαμε μια καλή εμφάνιση όμως πιεζόμασταν για το αποτέλεσμα. Οσο καλά και αν παίζαμε, όλα θα ήταν διαφορετικά αν δεν παίρναμε τη νίκη. Κάναμε όλοι καλή εμφάνιση όμως πετύχαμε απλά μια νίκη. Έχουμε κάτω το κεφάλι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη».

Για τον Φαν’τ Σιπ και τις αλλαγές που έγιναν: «Εμείς ακολουθούμε το πλάνο του, βλέπει ότι στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο. Υπήρχε πάντα ο φόβος να παίζουμε πάντα άμυνα, πλέον έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση και παίζουμε πιο μπροστά. Κάναμε τα πράγματα που μάς είπε και τα πήγαμε καλά».

Για τον ίδιο: «Εχω δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια, έχω ακούσει πολλά και δεν έχω μιλήσει. Παίζει ρόλο η θέση που παίζω, αυτή είναι η θέση μου. Εκεί έπαιξα στον Πανιώνιο και έκανε καλή χρονιά. Ο προπονητής με παρακολούθησε, εδώ έδειξα διάθεση στις προπονήσεις και δικαιώνομαι για όλα όσα έχω περάσει»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.