Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουκάκου: «O Κόντε είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»

Λουκάκου: «O Κόντε είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/6/2019 15:20
Φωτιά στα σενάρια μεταγραφής του στην Ίντερ έβαλε ο Ρομελού Λουκάκου με δηλώσεις του.

Χαρακτηριστικά ο Βέλγος στράικερ εξύμνηση τον Αντόνιο Κόντε χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, ενώ τόνισε ότι πλέον το πρωτάθλημα της Σέριε A είναι συναρπαστικό. Δεν θέλησε να αποκαλύψει ακόμα το μέλλον του, με τις δηλώσεις του πάντως να δείχνουν τις προτιμήσεις του.

«Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι ο Κόντε πήγε στην Ίντερ, για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Όσον αφορά το μέλλον μου το καλοκαίρι είναι μακρύ ακόμα αλλά έχω πάρει ήδη την απόφαση μου την οποία και δεν μπορώ να ανακοινώσω για το λόγο ότι έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Βέλγος φορ αφήνοντας να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι το καλοκαίρι αποχωρεί από τη Γιουνάιτεντ.

«Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στη Γιουβέντους στο παρελθόν, όμως αισθανόμουν ότι κάτι θα πάει λάθος. Μετά από δύο μέρες αποχώρησε ο Κόντε. Ευχαριστώ το Θεό που δεν πήγα τότε. Είμαι μεγάλος φαν της Σέριε Α και αυτοί που είναι κοντά μου γνωρίζουν ότι ήθελα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και στην Σέριε Α. Αγαπώ την Ιταλία», κατέληξε ο 26χρονος άσος.

Μπορεί να μην ανακοίνωσε κάτι επίσημα αλλά αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ικανοποιηθεί οικονομικά, φαίνεται ότι ο Λουκάκου θα είναι ο επόμενος επιθετικός της Ίντερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.