Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κιέζα: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τη Φιορεντίνα για την παραμονή μου»

Κιέζα: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τη Φιορεντίνα για την παραμονή μου»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/6/2019 16:09
Ο Φεντερίκο Κιέζα με δηλώσεις του φαίνεται να αδειάζει τη διοίκηση της Φιορεντίνα και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τους "βιόλα" το καλοκαίρι.

Η ομάδα της Φλωρεντίας με χθεσινή της επίσημη ανακοίνωση έκανε σαφές ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της παρά τα όσα ακούγονται θα μείνει στην ομάδα και του χρόνου.

Ωστόσο ο ίδιος ο Κιέζα με σημερινές του δηλώσεις, έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας για τα παιχνίδια του Nations League απέναντι στην Ελλάδα και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τόνισε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από το σύλλογο αναφορικά με το μέλλον του και περιμένει να δει τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό κομμάτι.

«Το ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες με κάνει χαρούμενη. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι στην εθνική και διαθέσιμος στον Μαντσίνι. Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό ενώ παρακολουθώ τι γίνεται και με την διαπραγματεύσεις μεταξύ της οικογένειας Ντέλα Βάλε και του Κομίσο. Παρά την ανακοίνωση που βγήκε τονίζω ότι δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν από την ομάδα», σχολίασε ο Ιταλός μέσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.