Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό, πιο σημαντικοί οι Φαν Ντάικ και Έρικσεν»

Μουρίνιο: «Δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό, πιο σημαντικοί οι Φαν Ντάικ και Έρικσεν»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/5/2019 16:05
Ο Ζοσέ Μουρίνιο με δηλώσεις του στο "Eleven Sports" χαρακτήρισε δύσκολη την πρόβλεψη για το νικητή του ζευγαριού του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπόρεσε να διακρίνει κάποιο φαβορί ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες, καθώς όπως τόνισε φτάσανε και οι δύο μέχρι το τέλος με εντυπωσιακό τρόπο.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να ονομάσει τους παίκτες που θεωρεί τους σημαντικότερους από κάθε ομάδα, με τον Φαν Ντάικ από τη Λίβερπουλ και τον Έρικσεν από την Τότεναμ να βρίσκονται ψηλότερα στην εκτίμηση του.

«Πάντα έλεγα ότι η ομάδα η οποία έχει κάνει κάτι σπουδαία στο δρόμο για τον τελικό είναι και αυτή που έχει ένα μικρό προβάδισμα. Το περιέργο με αυτήν την περίπτωση όμως είναι ότι αμφότερες φτάσανε ως εδώ με ένα φανταστικό τρόπο. Ήταν σαν τιτάνες που διέλυσαν τους αντιπάλους και είπαν πως το τρόπαιο αυτή τη φορά είναι δικό μου» δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι«αν έπρεπε να διαλέξω έναν παίκτη από κάθε ομάδα, δικαιωματικά από τη Λίβερπουλ θα ήταν ο Φαν Ντάικ και από την Τότεναν ,εφόσον έφτασαν εδώ χωρίς τον Χάρι Κέιν, ο Έρικσεν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.