Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ρίχνει γέφυρες επιστροφής ο Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα»

«Ρίχνει γέφυρες επιστροφής ο Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/5/2019 15:35
Ο Νεϊμαρ φαίνεται ότι κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης και "ειρήνης" με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα προκειμένου να επιστρέψει στον καταλανικό σύλλογο το καλοκάιρι, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της επίσης καταλανικής «Sport».

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής προσπαθεί να ανοίξει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, έχοντας πάρει απόφαση να αποχωρήσει από το Παρίσι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Η Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη προτεραιότητα του και αν ήταν αποκλειστικά στο δικό του χέρι θα ήταν ήδη ποδοσφαιριστής των "μπλαουγκράνα".

Κάτι τέτοιο όμως μέχρι στιγμής μοιάζει απίθανο και παρά την επιθυμία αρκετών παικτών για επιστροφή του Βραζιλιάνου σταρ, η διοίκηση μοιάζει να κρατάει πιο σκληρή στάση. Πρόβλημα αποτελεί το μπόνους από το συμβόλαιο ύψους 26 εκατ. ευρώ, το οποίο και διεκδικεί ο Νεϊμάρ μετά τη φυγή του.

Δεν έχουν γίνει ακόμα κάποιες επίσημες επαφές, κάτι όμως που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία όπου και θα βρίσκεται ο 27χρονος άσος με την εθνική του ομάδα για λάβει μέρος στο Κόπα Αμέρικα.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.