Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφενμπεργκ: «Πρέπει να φύγει από τη Μπάγερν ο Χάμες»

Έφενμπεργκ: «Πρέπει να φύγει από τη Μπάγερν ο Χάμες»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/5/2019 14:24
Ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν Μονάχου, Στέφαν Έφενμπεργκ σε στήλη που διατηρεί στην ιστοσελίδα t-online.de, τόνισε ότι ο Χάμες Ροντρίγκεζ πρέπει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κολομβιανός άσος διανύει τον δεύτερο χρόνο του στη γερμανική ομάδα,παίζοντας δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπάγερν έχει δώσει 13 εκατ. ευρώ για αυτές τις δύο σεζόν και για να κάνει δικό της τον παίκτη χρειάζεται να δαπανήσει άλλα 42 εκατ. Κάτι που μάλλον βρίσκει αντίθετο τον Έφενμπεργκ.

«Αν κοιτάξει με λογικό τρόπο την προσωπική του κατάσταση, θα συνειδητοποιήσει΄ότι το πιο σωστό για τον ίδιο είναι να αποχωρήσει από το σύλλογο. Αν επιτρέπει στον εαυτό του να παίζει 10 και 12 λεπτά είναι χαμένος. Ούτε στη Ρεάλ μπορεί να βρει τον χρόνο το χρόνο που θέλει και αναλογεί στο ταλέντο του. Πρέπει να δοκιμάσει κάτι εντελώς καινούριο. Έτσι και αλλιώς όμως πρέπει να φύγει από τη Μπάγερν» τόνισε ο Έφενμπεργκ.

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ φέτος έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα σημειώνοντας επτά γκολ, μόλις όμως στα 13 ήταν βασικός και στα τρία από αυτά έπαιξε και τα 90 λεπτά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.