Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με 4 ομάδες και σε μορφή Final Four το Σούπερ Καπ Ισπανίας από το 2020!

Με 4 ομάδες και σε μορφή Final Four το Σούπερ Καπ Ισπανίας από το 2020!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2019 18:33
Με τέσσερις ομάδες θα διεξάγεται το Σούπερ Καπ Ισπανίας από το Ιανουάριο 2020, όπως ανακοίνωσε η ισπανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Διαβάστε όλες τις αλλαγές τις διοργάνωσης, που αναμένεται να διεξάγεται στην Σαουδική Αραβία για την επόμενη εξαετία.

Μεγάλες αλλαγές στο Σούπερ Καπ Ισπανίας ανακοίνωσε η ισπανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Όπως έγινε γνωστό, η διοργάνωση θα διεξάγεται τον Ιανουάριο -και όχι το καλοκαίρι- με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων σε μορφή Final Four

Συγκεκριμένα ο ένα ημιτελικός θα είναι ανάμεσα στον Κυπελλούχο και τον δεύτερο του πρωταθλήματος, ενώ ο άλλος ημιτελικός θα είναι ο πρωταθλητής απέναντι στον φιναλίστ του Κυπέλλου.

Να σημειωθεί πως αν κάποια από αυτές τις ομάδες συμπίπτουν, όπως θα συμβεί με την Μπαρτσελόνα, θα συμμετέχει η επόμενη ομάδα με την υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα.

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή, αφού όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, το ισπανικό Σούπερ Καπ, θα φιλοξενείται στην Σαουδική Αραβία για τα επόμενα έξι χρόνια έναντι του ποσού-μαμούθ των 30 εκατ. ευρώ ετησίως. Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο θετικά δεν έχει ακουστεί στα αυτιά των οπαδών των ισπανικών ομάδων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.