Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διαλέγει Τσέλσι ο Γουίλιαν!

Διαλέγει Τσέλσι ο Γουίλιαν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2013 16:01
Όπως αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο Γουίλιαν θα επιλέξει τελικά την Τσέλσι και όχι την Τότεναμ, μετά τη «σφήνα» των «μπλε του Λονδίνου» στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού. Δεν φεύγει ο Μάτα.

Ο Γουίλιαν είχε περάσει τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Τότεναμ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, με τους «μπλε» να φέρεται πως κατέθεσαν πρόταση ύψους 37 εκατ. ευρώ στην Ανζί λίγο πριν ο βραζιλιάνος υπογράψει συμβόλαιο με τους «πετεινούς»!

Η είδηση έγινε γνωστή χθες και επιβεβαιώθηκε δια στόματος Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψε πως ο παίκτης θα διαλέξει την Τσέλσι:

«Έχει ήδη πάρει την απόφαση του. Δεν θέλω να πω πολλά περισσότερα πριν πέσουν οι υπογραφές γιατί το ποδόσφαιρο μπορεί να σε προδώσει. Όμως ξέρω τι θέλει αυτή τη στιγμή ο παίκτη και η μεταγραφή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή του Γουίλιαν φούντωσε τις φήμες περί πιθανής αποχώρησης του Χουάν Μάτα. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε θέση και διέψευσε τα όσα γράφτηκαν:

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Μάτα. Είναι ένας παίκτης που μας αρέσει. Προσθέτει ποιότητα στην ομάδα και θέλουμε να τον κρατήσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.