Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κολοβέτσιος αντί Μάνταλου στην Εθνική

Κολοβέτσιος αντί Μάνταλου στην Εθνική

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/3/2019 13:32
Την αντικατάσταση του Πέτρου Μάνταλου με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έδωσε το παρόν χθες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου εξετάστηκε από τον γιατρό της εθνικής και διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί με την ομάδα για τα πρώτα δύο παιχνίδια με Λιχτενστάιν και Βοσνία στα πλάισια των προκριματικών Euro 2020. Έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να καλέσει τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος κλήθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη για να συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της στο Λιχτενστάιν (23/3) και στην Βοσνία (26/3) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2020. Αντιθέτως, ανακλήθηκε η πρόσκληση που είχε απευθύνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός στον Πέτρο Μάνταλο.

Εξάλλου, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση των διεθνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπακασέτας, Σιώπης, Βαλεριάνος, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε θεραπεία στον αστράγαλο (οστικό οίδημα).

Το αυριανό πρόγραμμα της Εθνικής περιλαμβάνει το πρωί πρόγραμμα ενδυνάμωσης (γυμναστήριο) και το απόγευμα προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία θα ελίναι κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.»</i?

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.