Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άρης για... φίλημα, «φουλάρει» για Ευρώπη! (video)

Σούπερ Λιγκ: Άρης για... φίλημα, «φουλάρει» για Ευρώπη! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2019 21:04
Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με το εμφατικό 5-0 με το γκολ του Νικολά Ντιγκινί στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν και μαθηματικά τις ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία.

Ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση, θέλοντας να επιβάλει τον δικό του ρυθμό και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο.

Πήρε την κατοχή, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολά Ντιγκινί, το οποίο κέρδισε ο Βέλεθ μετά την ανατροπή του Βαφέα.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν εφησυχάστηκαν, προσπαθώντας να βρούνε και άλλο τέρμα προκειμένου να κλειδώσουν την υπόθεση “νίκη”.

Η μοναδική στιγμή που απείλησαν οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν στο 18ο λεπτό, με τον Βαφέα να δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Από εκεί και πέρα ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας με τους Ντιγκινί, Λάρσον και Γκαρσία, ωστόσο βρήκαν μπροστά τους τον εκπληκτικό νεαρό τερματοφύλακα, Αστρά, ο οποίος τους έβαλε δύσκολα.

Με το γκάζι... πατημένο μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο Άρης, με τον Σιώπη να δοκιμάζει ένα σουτ στο 51’ και τον Τόνσο να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Απόλλωνα και να γράφει το 2-0 τρία λεπτά αργότερα.

Τυπική διαδικασία ήταν ο υπολειπόμενος, με τους “κιτρινόμαυρους” να κάνουν επίδειξη δύναμης και τους φιλοξενούμενους να μένουν εντελώς από δυνάμεις.

Στο 63’ ο Νικολά Ντιγκινί έκανε το 3-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα της βραδιάς, ενώ στο 81’ ο Ματίγια εκτέλεσε ένα φάουλ από την αγαπημένη του θέση, σε μία κομπίνα που έχουμε δει αρκετές φορές, με τον Γιουνές να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Το κερασάκι στην... τούρτα μπήκε πέντε λεπτά αργότερα από τον Φετφατζίδη, ο οποίος επτά λεπτά μετά την είσοδό του έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Αστρά να μη μπορεί να απομακρύνει, προσθέτοντας και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη.

Άρης (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Ροζ, Βαλεριάνος, Ματίγια, Σιώπης, Ματέο, Λάρσον (77΄Φετφατζίδης), Τόνσο (59΄Μαρτίνες), Ντιγκινί (65΄Γιουνές)

Απόλλων Σμύρνης (Λ. Βελέντζας): Αστράς, Στάθης, Λόπεζ, Κοντοές, Κύργιας, Βαφέας, Αγρόδημος, Ντούρσο (75΄Ρώσσης), Ναζλίδης (59΄Ελ Χέλβε), Ντεφεντερίκο (63΄Βάρκας), Γκίνο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.