Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τρίζει» η καρέκλα του Σάρι στην Τσέλσι

«Τρίζει» η καρέκλα του Σάρι στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2019 20:01
«Τρίζει» η καρέκλα του Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι, με το Sky Sports να αποκαλύπτει πως η διοίκηση των «μπλε» είναι απογοητευμένη για τις εμφανίσεις του συλλόγου και εξετάζει σοβαρά το μέλλον του Ιταλού τεχνικού.

Η πρώτη σεζόν του Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι δεν έχει εξελιχθεί ιδανικά για τον Ιταλό τεχνικό. Οι «μπλε» του Λονδίνου μετά την ήττα από την Έβερτον έχουν υποχωρήσει στην 6η θέση και στο -3 από την τετράδα, ενώ έχουν αποκλειστεί από το Κύπελλο Αγγλίας. Ο μοναδικός στόχος που διεκδικούν είναι το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο η παρουσία της ομάδας στα προημιτελικά δεν φαίνεται ότι είναι αρκετή για να ισχυροποιήσει τη θέση του Ιταλού τεχνικού.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, η διοίκηση των Λονδρέζων είναι ανήσυχη και απογοητευμένη από τις εμφανίσεις του συλλόγου και εξετάζει σοβαρά το μέλλον του 60χρονου τεχνικού, ο οποίος έχει χάσει τη στήριξη της πλειοψηφίας των οπαδών.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από 30 αγωνιστικές η ομάδα του Σάρι έχει μόλις ένα βαθμό περισσότερο από την περσινή χρονιά που ο σύλλογος πορευόταν με τον Αντόνιο Κόντε.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η διοίκηση είναι πως το μεταγραφικό εμπάργκο που της επιβλήθηκε από την UEFA κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο της να προσεγγίσει ένα μεγάλο όνομα για τον πάγκο του συλλόγου. Γι’ αυτό αγγλικά δημοσιεύματα εκτιμούν ότι οι διοικούντες ενδέχεται να στραφούν προς τον θρύλο της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος διανύει την πρώτη του χρονιά ως προπονητής για λογαριασμό της Ντέρμπι Κάουντι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.