Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε δανεικό τον Τζεμπούρ η Έλτσε, «κολλάει» η μεταγραφή του Χολέμπας

Ζήτησε δανεικό τον Τζεμπούρ η Έλτσε, «κολλάει» η μεταγραφή του Χολέμπας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2013 14:45
Πρόταση για τον δανεισμό του Ραφίκ Τζεμπούρ έχει καταθέσει στον Ολυμπιακό η Έλτσε σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, με τους νεοφώτιστους της Πριμέρα Ντιβιζιόν να ζητάνε και οψιόν αγοράς. «Κολλάει» του Χολέμπας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «blobic», η ισπανική ομάδα ζήτησε τον δανεισμό του Αλγερινού επιθετικού με οψιόν αγοράς, καθώς δεν μπορεί να καλύψει αυτή τη στιγμή το ποσό ύψους 1.5 εκατ. ευρώ που θέλουν στον Ολυμπιακό – σύμφωνα με το δημοσίευμα- για την παραχώρηση του.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Μάλαγα, ωστόσο όπως και η Έλτσε δεν μπορεί να διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού.

«Κολλάει» του Χολέμπας


Ζήτησε δανεικό τον Τζεμπούρ η Έλτσε, «κολλάει» η μεταγραφή του Χολέμπας
Την ώρα που στον Ολυμπιακό αναμένεται να συναντηθούν σήμερα με τον Γκαετάν Μπονγκ, η μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας στην Μπεσίκτας παρουσιάζει εμπλοκή, καθώς ο υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού της τούρκικης ομάδας, Ντενίζ Αταλάι δήλωσε πως στον σύλλογο δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα χρήματα που ζητάνε οι «ερυθρόλευκοι».

Συγκεκριμένα ο Αταλάι τόνισε πως οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον ομογενή αριστερό μπακ είναι υψηλές και παρότι οι επαφές με την ελληνική ομάδα συνεχίζονται, εξετάζονται κι άλλες λύσεις, όπως αυτή του Άλεξ Μπούτνερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ο Ολυμπιακός αξιώνει 2,1 εκατ. ευρώ για τον Χολέμπας και δεν δεχόμαστε να δώσουμε αυτά τα ποσά. Αν είναι να αποκτήσουμε κάποιον παίκτη με αυτά τα ποσά, θα γίνει με τους δικούς μας όρους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να δώσουμε τόσα πολλά χρήματα. Επίσης δεν δείχνουν ζεστοί να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Οι επαφές είναι σε εξέλιξη. Αν συμφωνήσουμε, καλώς. Για τη θέση του αριστερού μπακ έχουμε διαπραγματεύσεις και με τον Άλεξ Μπούτνερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάναμε μια πρόταση και περιμένουμε την απάντηση για να δούμε αν αποδέχονται τους όρους
», δήλωσε ο Αταλάι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.