Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Θρίαμβος για ΌΦΗ στην Πάτρα (video)

Football League: Θρίαμβος για ΌΦΗ στην Πάτρα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 18:05
Με τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο, ο ΌΦΗ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Παναχαϊκής και ξέφυγε με 13 βαθμούς από τους τρίτους Πατρινούς, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την άνοδο!

Την 11η διαδοχική του νίκη πανηγύρισε ο ΌΦΗ, ο οποίος πήρε εμφατική νίκη με 3-0 στην έδρα της Παναχαϊκής. Με τους τρεις βαθμούς, οι Κρητικοί ξέφυγαν με +13 από την 3η θέση και θα πρέπει να… αυτοκτονήσουν για να χάσουν την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ο ΌΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνου. Πριν από το πέναλτι στο καθαρό χέρι του Μπουτζίκου υπήρξε λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Γρατσάνη να μην αφήνει το πλεονέκτημα σε φάουλ πάνω στον Μάνο την στιγμή που ο Κουτσιανικούλης έφευγε μόνος του σε κενό τέρμα.

Το 0-2 έγινε στο 21’ με εξαιρετικό σουτ του Κουτσιανικούλη έξω από την περιοχή (η μπάλα βρήκε και στον Λουμπαρδέα), ενώ στο 29’ ο σκόρερ του ΌΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση. Ωστόσο στο 44’ ο Κουτσιανικούλης έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάνο για το 0-3. Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί έκαναν συντήρηση δυνάμεων και έφυγαν με σπουδαίο «τρίποντο» από την Πάτρα, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την άνοδο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.