Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίκτης αποβλήθηκε γιατί ούρησε κατά τη διάρκεια αγώνα!

Παίκτης αποβλήθηκε γιατί ούρησε κατά τη διάρκεια αγώνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2018 01:17
Ο τερματοφύλακας της Μεσίνα, Αρμάντο Πρίσκο αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του τοπικού ντέρμπι με την Ιγκέα Βίρτους για την Serie D, επειδή ούρησε στο γήπεδο!

Απίστευτη φάση στα τελευταία λεπτά του τοπικού ντέρμπι στην Σικελία ανάμεσα στην Ιγκέα Βίρτους και την Μεσίνα για την Serie D. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Αρμάντο Πρίσκο ούρησε πίσω από διαφημιστικές πινακίδες κατά τη διάρκεια αλλαγής, ωστόσο πιάστηκε στα… πράσα από τον διαιτητή, ο οποίος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

«Πίνω 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Απλά δεν μπορούσα να κρατηθώ» δήλωσε ο 21χρονος και πρόσθεσε: «Κουνιόμουν συνεχώς και έμοιαζα σαν τρελός. Μόλις είδα ότι το παιχνίδι σταμάτησε για αλλαγή, προσπάθησα να εκμεταλλευτώ την περίσταση. Προσποιούμουν ότι έκανα διατάσεις πίσω από μια διαφημιστική πινακίδα. Κανείς δεν το κατάλαβε, εκτός από τον διαιτητή. Δυστυχώς…

Απολογήθηκα από την πρώτη στιγμή και δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί ήξερα ότι ακολουθούσε τους κανόνες. Δεν το έκανα ξεκάθαρα όμως. Υπήρχαν αρκετά παιδιά στο γήπεδο και έκανα τα πάντα για να καμουφλαριστώ. Δεν ήταν σωστή πράξη, όμως δεν μπορούσα να κρατηθώ…
» τόνισε στο «GianlucaDiMarzio.com» ο ποδοσφαιριστής.

Αλλαγές δεν υπήρχαν και έτσι ένας συμπαίκτης του κάθισε στο τέρμα για τελευταία λεπτά, με το 0-0 να μένει ως το φινάλε της αναμέτρησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.