Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ο Βιλανόβα

Και επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ο Βιλανόβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 22:00
Παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Τίτο Βιλανόβα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός θα ακολουθήσει θεραπεία για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στην παρωτίδα όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ. Μέσα σε μία εβδομάδα θα γίνει γνωστός ο διάδοχός του.

Τα δημοσιεύματα της δυσάρεστης είδησης επιβεβαιώθηκαν δια στόματος του Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Παρασκευής, ανακοίνωσε την αποχώρηση του 44χρονου προπονητή καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση.

Ο ισχυρός άντρας των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως ο Βιλανόβα δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα λόγω της θεραπείας που αναμένεται να ακολουθεί το επόμενο διάστημα για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στην παρωτίδα.

«Είμαστε εδώ σήμερα για να σας ανακοινώσουμε κάτι που δεν θέλαμε ποτέ να γίνει. Έπειτα από τις τελευταίες εξετάσεις του Τίτο Βιλανόβα, προέκυψε πως πρέπει να ακολουθήσει νέα θεραπεία για την ασθένειά του, κάτι που θα καταστήσει αδύνατο για αυτόν να συνεχίσει να εκτελεί χρέη προπονητή της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα», τόνισε αρχικά ο Ροσέλ και συνέχισε:

«Θέλω όλοι να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς του που θέλει να μην την ενοχλήσουμε αυτές τις στιγμές».

Όσον αφορά τον διάδοχο του, διευκρίνισε: «Ο αντιπρόεδρος, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομένου μαζί με τον αθλητικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα, θα σας παρουσιάσουν τον νέο προπονητής μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Τέλος, ο Ροσέλ ενημέρωσε πως η ομάδα δεν θα μεταβεί το Σάββατο στην Πολωνία για το προγραμματισμένο φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.