Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Στα ημιτελικά Πορτογαλία και Μεξικό

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Στα ημιτελικά Πορτογαλία και Μεξικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2017 22:12
Το Μεξικό κέρδισε με ανατροπή (2-1) την οικοδέσποινα Ρωσία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών μαζί με την Πορτογαλία, η οποία διέλυσε με 4-0 την Ν. Ζηλανδία.

Πορτογαλία και Μεξικό νίκησαν Ν. Ζηλανδία και Ρωσία αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να προκριθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Οι πρωταθλητές Ευρώπης εξασφάλισαν την 1η θέση, ενώ οι πρωταθλητές Βορείου & Κεντρικής Αμερικής περιορίστηκαν στην 2η θέση, υστερώντας στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Αντίπαλοι τους θα είναι εκτός απροόπτου οι Χιλή και Γερμανία, που ισοβαθμούν στην 1η θέση του 2ου ομίλου μετά από 2 αγωνιστικές.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στο Μεξικό και τους οικοδεσπότες Ρώσους, αφού ο νικητής (οι Μεξικανοί βολεύονταν και με την ισοπαλία) έπαιρνε το εισιτήριο για τους «4».

Η Ρωσία πήρε το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με εύστοχο πλασέ του Σαμέντοφ, ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Μεξικού. Οι «τρικολόρες» δεν πτοήθηκαν και απάντησαν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 30’ με κεφαλιά του Νέστορ Αραούχο. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 52’, όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Ερέρα, ο Λοσάνο πρόλαβε με κεφαλιά τον Ακινφέεφ και «έγραψε» το 2-1.

Οι διοργανωτές χρειάζονταν μόνο νίκη για να προκριθούν στους «4», ωστόσο στο 68’ έχασαν με δεύτερη κίτρινη τον Ζιρκόφ, μένοντας με αριθμητικό μειονέκτημα. Παρόλα αυτά, οι Ρώσοι «άγγιξαν» το 2-2 στο 72’, με τον Σμολίνκοφ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Το Μεξικό έκανε σωστή διαχείριση και εξασφάλισε το εισιτήριο για του «4».

Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Πορτογαλία, η οποία διέλυσε με 4-0 την Νέα Ζηλανδία. Οι Ίβηρες προηγήθηκαν στο 33’ με εύστοχο πέναλτι του Ρονάλντο, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μπερνάρντο Σίλβα «έγραψε» το 2-0 με κοντινό πλασέ. Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ με τους Αντρέ Σίλβα (80’) και Νάνι (90+1’).

1ος όμιλος

1. Πορτογαλία 7 (7-2)
2. Μεξικό 7 (6-4)
-----------------------------------------
3. Ρωσία 3 (3-3)
4. Νέα Ζηλανδία 0 (1-8)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.