Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Τσιντώτα η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Τσιντώτα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2017 16:22
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα, με τον 24χρονο γκολκίπερ να υπογράφει για 3+1 χρόνια με τους «κιτρινόμαυρους». «Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα», δήλωσε ο παίκτης.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού είχε έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και το μεσημέρι του Σαββάτου (24/6) έβαλε την υπογραφή του για τέσσερα χρόνια (3+1).

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ φέρεται ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να μην συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Τσιντώτα:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 με την ΑΕΚ να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1993 στην Κατερίνη, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία «25η Μαρτίου» της ΕΠΣ Πιερίας και το 2011 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πιερικό. Ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό στον οποίο ανήκε μέχρι τώρα. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι διεθνής με την Εθνική Νέων. Παναγιώτη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στο aekfc.gr ο 24χρονος γκολκίπερ υποστήριξε:

«Για εμένα είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία και φυσικά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να μπορέσω και εγώ από τη δική μου την πλευρά να βοηθήσω την ομάδα όσο γίνεται».

Για τον συναγωνισμό των τριών Ελλήνων γκολκίπερ του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, ο Παναγιώτης Τσιντώτας σχολίασε: «Όταν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, είναι ό,τι καλύτερο στο να βελτιωθεί ένας ποδοσφαιριστής, πόσω δε μάλλον ένας τερματοφύλακας, ο οποίος αποτελεί μία ξεχωριστή ομάδα μέσα στην ομάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τα παιδιά και να δουλέψω μαζί τους».

Για την αγωνιστική του απραξία το μόνο που είπε ήταν: «Το θέμα για εμένα είναι να δουλέψω και να καταφέρω να μιλήσω μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει άγχος, είναι ξεκάθαρο αυτό, όπως υπάρχει και η περιέργεια για αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Το άγχος αυτό είναι, όμως, υγιές. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που είμαι πλέον παίκτης της ΑΕΚ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά».

Για τους στόχους του και όσα θέλει να ζήσει με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν θέλησε να πει πολλά: «Ο στόχος είναι ένας! Αυτό που όλοι ποθούμε και θέλουμε! Το πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.