Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: «Χ»αμένοι και οι δύο!

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: «Χ»αμένοι και οι δύο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2017 20:16
Καμερούν και Αυστραλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Αγία Πετρούπολη, αποτέλεσμα το οποίο ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες πρόκρισής τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Ανγκισά (45+1΄) και Μίλιγκαν (60’ πεν.) οι σκόρερ.

Ισοπαλία σαν… ήττα για Καμερούν και Αυστραλία. Οι δύο ηττημένοι της πρώτης αγωνιστικής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και πλέον η υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό.

Κακό ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο μέρος, καθώς οι δύο ομάδες ήταν μεν δραστήριες, ωστόσο τα αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου δεν τους επέτρεπαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Οι πρωταθλητές Αφρικής πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο φινάλε του ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, στην πρώτη τους κλασσική ευκαιρία. Στο 45+1’ ο Ανγκισά βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με όμορφο τελείωμα νίκησε τον Ράιαν για το 1-0!

Η Αυστραλία μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47’ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιούριτς, ο οποίος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Δέκα λεπτά μετά, το Καμερούν «άγγιξε» το 2-0, ωστόσο ο Αμπουμπακάρ αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής παρότι δεν είχε μπροστά του κάποιο αμυντικό.

Τα «καγκουρό» γλίτωσαν το δεύτερο γκολ και στο επόμενο λεπτό (58’) κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Γκέρμπαχ από τον Μαμπουκά. Ο Μίλιγκαν ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Η συνέχεια του αγώνα άνηκε στο Καμερούν, το οποίο πίεζε για να ξαναπάρει το προβάδισμα, έχοντας όμως σε κακή ημέρα τον Αμπουμπακάρ.

Ο φορ της Μπεσίκτας πήρε πάνω του όλες τις επιθέσεις των Αφρικανών, όμως ήταν άστοχος. Στο 65’ δεν βρήκε καλά τη μπάλα μετά από γύρισμα του Μαμπουκά, ενώ στο 78’ η κεφαλιά που επιχείρησε από τη μικρή περιοχή, πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 85’ ο 25χρονος αστόχησε ξανά με σουτ στην κίνηση, ενώ στο 88’ βρέθηκε απέναντι από τον Ράιαν, όμως κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Ντέτζενεκ. Το 1-1 έμεινε ως τα φινάλε και οι δύο ομάδες βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Χιλή 3*
2. Γερμανία 3*
3. Καμερούν 1
4. Αυστραλία 1

*αγώνα λιγότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.