Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τουράν έπιασε δημοσιογράφο από το λαιμό και εκδιώχθηκε από την Εθνική!

Ο Τουράν έπιασε δημοσιογράφο από το λαιμό και εκδιώχθηκε από την Εθνική!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2017 17:39
Άγριος καυγάς κατά τον οποίο ο Αρντά Τουράν έπιασε δημοσιογράφο από τον λαιμό, σημειώθηκε πριν τη πτήση της Εθνικής Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία! Αποβλήθηκε από την Εθνική ο παίκτης της Μπαρτσελόνα και ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τις διεθνείς υποχρεώσεις.

Ξέφυγε η κατάσταση λίγο πριν τη πτήση της Εθνικής Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία. Ο Αρντά Τουράν, μόλις αντίκρισε στο αεροσκάφος τον 70χρονο δημοσιογράφο της Milliyet, Μπιλάλ Μεσέ, τον πλησίασε με άγριες διαθέσεις και άρχισε να του φωνάζει:

«Ήσουν εκεί όταν έγραφες αυτά τα πράγματα για εμένα και τα μπόνους; Ήσουν εκεί και με άκουσες εμένα να ζητάω χρήματα; Από ποιον; Πόσα χρήματα; Πόσα μπόνους; Μίλα! Τι χώρα είναι αυτή που σε αφήνει να βρίσκεσαι μαζί μας; Γ#%ώ αυτούς που σου επέτρεψαν να είσαι σε αυτό το αεροπλάνο! Που#$#$ γιε! Αν ήταν να χάσω την αξιοπρέπεια και το ήθος μου, θα σταματούσα το ποδόσφαιρο»! Μάλιστα τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως ο Τουράν έπιασε από τον λαιμό τον δημοσιογράφο.

Ο 30χρονος αναφερόταν σε τουρκικά δημοσιεύματα από το περασμένο καλοκαίρι που υποστήριζαν ότι ζητούσε μπόνους συμμετοχών αρκετών χιλιάδων ευρώ προκειμένου να ενισχύσει την Εθνική Τουρκίας στο Euro 2016. Παράλληλα μερίδα του τουρκικού Τύπου είχε ασκήσει δριμύτατη κριτική στον ποδοσφαιριστή για τις κακές του εμφανίσεις στο τουρνουά της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο παίκτης της Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε –μετά από εντολή του Φατίχ Τερίμ- από την Εθνική Τουρκίας, η οποία καλείται να παίξει στις 11 του μήνα με το Κόσοβο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο Τουράν γνωστοποίησε πως αποσύρεται από την Εθνική ενώ επιβεβαίωσε το περιστατικό στο αεροπλάνο, γράφοντας μεταξύ άλλων στο Instagram: «Έπραξα σωστά; Δεν ξέρω... Ίσως να ήμουν λάθος, αλλά τουλάχιστον ήμουν ειλικρινής και προσπάθησα να διατηρήσω την τιμιότητα που με διακρίνει ως άνθρωπο. Δεν πήρα ποτέ απάντηση από έναν άνθρωπο που γέμισε σελίδες εφημερίδας για πολλούς μήνες με ανυπόστατα πράγματα και όταν τον συνάντησα από κοντά, δεν είχε να μου πει τίποτα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.