Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουκάκου: «Ξέρω που θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου»

Λουκάκου: «Ξέρω που θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2017 16:08
Ο Ρομέλου Λουκάκου αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμεί να πάει σε σύλλογο που να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικεί πρωτάθλημα.

Τις τελευταίες ημέρες τα διεθνή Μέσα έβαζαν στο παιχνίδι την Μπάγερν Μονάχου ως έναν πιθανό σταθμό του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αποχωρήσει από την Έβερτον τη φετινή σεζόν.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι άλλες δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βέλγο επιθετικό, με τους «μπλε» να αποτελούν το φαβορί για την απόκτηση του. Ο ίδιος με δηλώσεις του σε Βέλγους δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την ομάδα που έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερα:

«Το πιο σημαντικό είναι να κατακτώ τρόπαια. Αυτή τη στιγμή μιλάμε με τον σύλλογο. Θα δούμε τι θα γίνει Αυτό που θέλω είναι να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να προσπαθήσω να κερδίσω την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι σημαντικό για την εξέλιξη μου ως παίκτη. Δεν θέλω να μείνω στο ίδιο επίπεδο. Θέλω να βελτιωθώ και ξέρω που θέλω να το κάνω».

Στη συνέχεια, οι Βέλγοι ρεπόρτερ ρώτησαν τον Λουκάκου τη γνώμη του για την απαγόρευση μεταγραφών της Ατλέτικο και πως αυτή μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του. Μπορεί το όνομα του Βέλγου φορ να μην ακούγεται για τους «ροχιμπλάνκος», ωστόσο το μεταγραφικό εμπάργκο των Μαδριλένων μπλοκάρει τη μετακίνηση του Γκριεζμάν στην Γιουνάιτεντ, άρα ανοίγει θέση γι’ αυτόν στους «κόκκινους διαβόλους». Παράλληλα, ο Ντιέγκο Κόστα, που ακούγονταν για Ατλέτικο, ενδέχεται να μείνει στην Τσέλσι, εξέλιξη που πιθανότατα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στη μετακίνηση του Λουκάκου στους «μπλε».

«Ξέρω τι γίνεται, ξέρω τι γίνεται (γέλια) αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Τα αφήνω όλα στον ατζέντη μου» δήλωσε ο Βέλγος φορ, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο παραμονής στην Έβερτον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.