Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χειρουργείο και επιστροφή τον Σεπτέμβριο για Αζάρ!

Χειρουργείο και επιστροφή τον Σεπτέμβριο για Αζάρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2017 21:56
Εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες θα μείνει ο Έντεν Αζάρ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση μετά το κάταγμα που υπέστη στον αστράγαλο.

Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα όσον αφορά τον τραυματισμό του Έντεν Αζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού στην προπόνηση της Εθνικής Βελγίου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, οι Λονδρέζοι σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει την προετοιμασία της ομάδας, το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Κομιούνιτι Σιλντ, αλλά και τα πρώτα ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα αναμένεται να λείψει και από το παιχνίδι του Βελγίου με την Ελλάδα στις 3 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Όλα πήγαν καλά με την επέμβαση του αστραγάλου μου, τώρα αρχίζω το δρόμο για την επιστροφή! Θα είμαι πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή σας», έγραψε στα social media ο Αζάρ, ο οποίος φέρονταν ότι βρίσκονταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.