Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καταλήγει σε Χάσι για τον πάγκο ο Ολυμπιακός

Καταλήγει σε Χάσι για τον πάγκο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2017 00:16
Ο Μπέσνικ Χάσι είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Αλβανό-Κοσοβάρος τεχνικός παρακολούθησε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ παρέα με τον Ουσίγιος και οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνουν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Μετά από αρκετές περιπτώσεις προπονητών που ακούστηκαν και εξετάστηκαν, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι κατέληξε στον νέο του τεχνικό. Ο λόγος για τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Η είδηση μεταφέρθηκε αρχικά από μερίδα ΜΜΕ σε Αλβανία και Κόσοβο, τα οποία έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία με τον 45χρονο τεχνικό. Το βράδυ της Κυριακής (4/6) οι Πειραιώτες επιβεβαίωσαν πως οι συζητήσεις με τον Αλβανό-Κοσοβάρο τεχνικό είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Μπέσνικ Χάσι μάλιστα παρακολούθησε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ παρέα με τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος.

Ο 45χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2008 ως βοηθός προπονητή στην Άντερλεχτ. Από το 2014 ανέλαβε την πρώτη ομάδα, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2014) και ένα Σούπερ Καπ (2014) σε 2,5 χρόνια παρουσίας.

Τον Μάιο του 2016 απολύθηκε μετά το χαμένο πρωτάθλημα από την Μπριζ και συνέχισε στην Λέγκια Βαρσοβίας. Το πέρασμα του από τους πρωταθλητές Πολωνίας ήταν αρκετά σύντομο, αφού απολύθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2016, μετά τα άσχημα αποτελέσματα του συλλόγου.

Αν και οδήγησε την Λέγκια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των προκριματικών, η βαριά ήττα στο Σούπερ Καπ από τη Λεχ Πόζναν (4-1), ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από ομάδα δεύτερης κατηγορίας (Γκόρνικ Ζάμπρζε) και η άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες) τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου.

Όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» καταλήγουν στον Χάσι ο οποίος έχει εμπειρία πρωταθλητισμού από την Άντερλεχτ αλλά κυρίως επειδή ξέρει καλά... τους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.