Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέγκρι: «Καταρρεύσαμε μετά το 2-1»

Αλέγκρι: «Καταρρεύσαμε μετά το 2-1»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2017 02:24
Περήφανος για τη φετινή πορεία της Γιουβέντους δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος στάθηκε στην σπατάλη ενέργεια στο πρώτο μέρος καθώς και στη ψυχολογική κατάρρευση μετά από το 2-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Γιουβέντους μετά την ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ:

«Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό που πέτυχαν τα παιδιά φέτος. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το τρόπαιο όμως δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε πολύ καλά στο 1ο ημίχρονο και δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Η Ρεάλ άνοιξε το τέμπο και είχαμε δύσκολα 15 λεπτά. Δεχθήκαμε το γκολ με την κόντρα και μετά πέσαμε ψυχολογικά. Έπρεπε να αντιδράσουμε και να αμυνθούμε με νύχια και δόντια, αλλά αυτό είναι ακόμα ένα βήμα που πρέπει να κάνουμε στο μέλλον για να μάθουμε και να ωριμάσουμε.

Σπαταλήσαμε περισσότερη ενέργεια στο 1ο ημίχρονο από όση έπρεπε, επειδή ήμασταν πολύ βιαστικοί στην κατοχή και έπρεπε να επιδείξουμε μεγαλύτερη ψυχραιμία. Αυτό επίσης είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε και να βελτιώσουμε στο μέλλον.

Η Ρεάλ είχε εξαιρετική απόδοση.. Στο 2ο μέρος δεν μπορούσαμε να παίξουμε και να βγούμε από την άμυνά μας, μας πίεζαν προς τα πίσω. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να καταναλώσουμε την επιπλέον ενέργεια, να πιέσουμε σκληρά και να κρατήσουμε ανοιχτό το παιχνίδι, αφού γνωρίζουμε ότι η Ρεάλ αφήνει χώρους για να σκοράρεις κάθε φορά. Όμως δεχθήκαμε τρίτο γκολ και αυτό ήταν πραγματικά καταστροφικό.

Τώρα, πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να αυξήσουμε την ενέργειά μας και να επανέλθουμε, επειδή μπορούμε να μάθουμε από αυτό που έγινε απόψε. Η ήττα λειτουργεί ως επιπλέον κίνητρο για να φτάσουμε ξανά στον τελικό και ελπίζω να τον κατακτήσουμε. Ο κύκλος αυτής της ομάδας δεν έχει κλείσει. Ο Μπουφόν θα παραμείνει στο τέρμα, όπως και ο Μπαρτζάλι θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Το ρόστερ έχει όλα όσα χρειάζονται και ο σύλλογος γνωρίζει πού πρέπει να διορθωθούμε και να προσαρμοστούμε
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.