Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάος με αρκετούς τραυματίες στο Τορίνο, νόμιζαν ότι έγινε έκρηξη! (vid)

Χάος με αρκετούς τραυματίες στο Τορίνο, νόμιζαν ότι έγινε έκρηξη! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2017 01:32
Οι οπαδοί της Γιουβέντους μαζεύτηκαν να δουν τον τελικό σε πλατεία του Τορίνο, ωστόσο μια λάθος πληροφόρηση για έκρηξη προκάλεσε το χάος. Πληροφορίες για τριψήφιο αριθμό τραυματιών!

Οι οπαδοί της Γιουβέντους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία San Carlo, προκειμένου να δουν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ. Κάποια στιγμή ακούστηκε θόρυβος -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- από ένα βεγγαλικό, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να πανικοβληθούν!

Ακολούθησαν σκηνές χάους, με τα πρώτα σενάρια να κάνουν λόγο για περίπου 40 τραυματίες. Ωστόσο σύμφωνα με το ANSA, ο αριθμός ανέβηκε και αυτή τη στιγμή ξεπερνά τους 200!

Φυσικά, ο θόρυβος που ακούστηκε ξύπνησε στον κόσμο μνήμες από ουκ ολίγα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν συμβεί σε ευρωπαϊκές πόλεις. Το βράδυ του Σαββάτου (4/6) συνέβη ένα ακόμη χτύπημα, αφού φορτηγό ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω σε ανθρώπους, που βρίσκονταν στη γέφυρα του Λονδίνου, London Bridge. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τρεις άνδρες να βγαίνουν από το φορτηγό και να επιτίθενται με μαχαίρι σε πεζούς! Άγνωστος μέχρι στιγμής ο αριθμός των τραυματιών.

Δείτε τι έγινε στο Τορίνο:






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.