Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άθλια επίθεση Κλάους σε Σαραβάκο

Άθλια επίθεση Κλάους σε Σαραβάκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2017 15:32
Επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Σαραβάκο και Στέφανο Αθανασιάδη εκτυλίχθηκε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Καλογερόπουλου στην Τούμπα, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να επιτίθεται με απίστευτες εκφράσεις.

Θύμα μίας απίστευτης επίθεσης από τον Κλάους Αθανασιάδη, φέρεται σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, να έπεσε ο Δημήτρης Σαραβάκος μετά το χθεσινό (31/6) «διπλό» των «πρασίνων» στην Τούμπα.

Την ώρα που ο συντονιστής των ποδοσφαιρικών τμημάτων του «τριφυλλιού» κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είδε τον Γιώργο Σαββίδη να φωνάζει και να επιτίθεται στους διαιτητές της αναμέτρησης, τους οποίους θεωρούσε υπεύθυνους για την ήττα του ΠΑΟΚ.

«Μα τι κάνει; Γιατί τους βρίζει; Τόσο πολύ τους πόνεσε;», είπε ο Σαραβάκος, προς τα άλλα μέλη της αποστολής. Ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος ήταν κοντά και άκουσε τα λεγόμενα του Σαβαράκου, αντέδρασε άμεσα. Αφού κινήθηκε εναντίον του, άρχισε να τον βρίζει: «Άντε γα..σου, γ..ώ το σπίτι σου, γ..ω το μ…ι της μάνας σου».

Ο Σαραβάκος εξοργίστηκε και πλησίασε τον Κλάους, ζητώντας του τον λόγο: «Τι είπες ρε;». Ωστόσο, σε αυτό το σημείο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τον απομάκρυναν.

O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έδωσε την δική του απάντηση για το θέμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα έγραψε πως: «Εκτιμώ τον κύριο Σαραβάκο για το ήθος του και τα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όσα γράφονται είναι ανακρίβειες. Ότι ειπώθηκε μεταξύ μας ήταν στην ένταση του αγώνα!! Εγώ και οι συμπαίκτες μου σεβόμαστε κάθε ομάδα και κάθε αντίπαλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.