Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με πέντε νέα πρόσωπα η αποστολή της Εθνικής για Βοσνία

Με πέντε νέα πρόσωπα η αποστολή της Εθνικής για Βοσνία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2017 15:11
Γνωστοποιήθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του αγώνα στη Ζένιτσα, με τον Μίκαελ Σκίμπε να συμπεριλαμβάνει πέντε νέα πρόσωπα (Γιαννιώτης, Ρέτσος, Λυκογιάννης, Κουρμπέλης, Δώνης).

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία στις 9 Ιουνίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα όπως οι Ανδρέας Γιαννιώτης (Πανιώνιος), Παναγιώτης Ρέτσος (Ολυμπιακός), Μπάμπης Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός) και Τάσος Δώνης (Νις), οι οποίοι κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Τζαβέλα, Σάμαρη, Παπαδόπουλο και Ταχτσίδη, ενώ εκτός έμειναν οι Μανθάτης και Ανδρούτσος, οι οποίοι βρίσκονταν στις κλήσεις για Βέλγιο.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν το Σάββατο (3/6) και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Σκίμπε: Καπίνο, Καρνέζης, Γιαννιώτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Λυκογιάννης, Σταφυλίδης, Κουτρουμπής, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μάνταλος, Φορτούνης, Δώνης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.