Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντι Φραντσέσκο το φαβορί για τον πάγκο της Ρόμα

Ντι Φραντσέσκο το φαβορί για τον πάγκο της Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2017 23:05
Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο της Σασουόλο είναι το φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, όπως αποκαλύπτει το «Sky Italia».

Το συμβόλαιο του Λουτσιάνο Σπαλέτι με την Ρόμα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Μάλιστα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο της Ίντερ.

Οι άνθρωποι της Ρόμα δεν χάνουν καθόλου χρόνου, αφού σύμφωνα με το «Sky Italia» έχουν ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του. Αυτός είναι ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο της Σασουόλο, με τον 47χρονο τεχνικό να έχει γράψει ιστορία στους «νεροβέρντι», οδηγώντας την ομάδα στην Σέριε Α και εν συνεχεία στο Γιουρόπα Λιγκ!

Ο Ντι Φραντσέσκο έχει φορέσει τη φανέλα της Ρόμα την τετραετία 1997-2001, όντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το σκουντέτο του 2001. Παρόλα αυτά, οι «τζιαλορόσι» θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να «σπάσουν» το συμβόλαιο του, αφού η Σασουόλο ενημέρωσε ότι απαιτεί το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για να αποδεσμεύσει τον 47χρονο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.