Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Το μυαλό μας στα θύματα και τις οικογένειες τους»

Μουρίνιο: «Το μυαλό μας στα θύματα και τις οικογένειες τους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2017 22:43
Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, τονίζοντας πως το μυαλό όλων στην Γιουνάιτεντ είναι στα θύματα και τις οικογένειές τους.

H συνέντευξη Τύπου του Ζοσέ Μουρίνιο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ (24/5) ματαιώθηκε μετά το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/5) στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο στάδιο Manchester Arena, το οποίο βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο που μένει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ εξέφρασε τη λύπη του για το σοκαριστικό τρομοκρατικό χτύπημα και τόνισε πως το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται στα θύματα και τις οικογένειες τους:

«Όλοι είμαστε πολύ λυπημένοι για τα τραγικά γεγονότα χθες το βράδυ. Δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό και τις καρδιές μας τα θύματα και τις οικογένειες τους. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε στη Σουηδία. Είναι κρίμα που δε θα παρουσιαστούμε χαρούμενοι όπως έπρεπε να είμαστε πριν από ένα τόσο μεγάλο ματς. Μπορεί το διάστημα που βρίσκομαι στο Μάντσεστερ να είναι μικρό, αλλά οι άνθρωποι της πόλης είναι δεμένοι και θα συνεχίσουν σα γροθιά»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.